Bilder!

Lovade ju lite bilder ;)

 

Snättringedagen...sockervadd med systra mi och så träffade jag lite gamla lärare från mellanstadie tiden :)

 

Taget ganska sent på natten...hehe. Jag & min nyfunna vän M som snart överger mig! =(

 

Nu ska jag fortsätta titta på Britain Got Talent... :)

 

/A


Dagens...

 lista ;)  Allt för att undvika att rensa i klädkammaren! haha

DAGENS VILL HA: Pengar pengar pengar... trots att det är löning idag haha :p
DAGENS KLÄDSEL: Ljusblå tunika från Mexx och svarta leggings 
DAGENS SMINK: Inget!
DAGENS FRISYR: Ruffs
DAGENS HÄNDELSE: Älsklingen fyller år <3
DAGENS LÅT:  Lady Gagas alla låtar :)
DAGENS PLANER: Dagen är över, men  nu ska jag nog kolla på film
DAGENS SAKNAD: Min familj och vänner i Sverige =(
DAGENS DROG: Kaffe!
DAGENS ROLIGASTE:  När Lulah gick in i väggen...?
DAGENS FAVORIT:  ingen aning...
DAGENS KÖP: Inget :)
DAGENS GODIS: En sur colanapp. Jag äter oftast 1 godis om dagen haha
DAGENS HUMÖR: Uppochner
DAGENS ORD: Orkaaaa

 

 


Just another Monday

Av någon anledning så städar jag alltid på måndag. Stooorstädar. Det är typ den enda dagen i veckan som jag är helt "ledig", så då är det lika bra att passa på. Jag har dammsugit, moppat, tvättat, diskat, rengjort både ugn och kylskåp...nu är det bara klädkammaren som jag måste gå igenom. Har ett antal klädhögar på golvet inne i sovrummet som måste sorteras! Orka.... skjuter bara upp det hela tiden. Men jag har lovat mig själv att jag förtjänar att krypa upp i soffan när jag har städat klart. Sätta på en bra film och äta lite chips och dipp. Det har ju blivit lite dåligt med mat i helgen...Det blir lätt så när man är ensam. Man tar ett äpple om man är hungrig.... dricker några koppar kaffe....och lever på en gigantisk sallad som har räckt i 3 dagar. Hehe :) 

Älskling är på väg hem nu från Manchester. Borde vara hemma lite innan midnatt, men det blir nog inget riktigt firande förrän nästa helg tror jag. En dejt på tu man hand kanske i veckan dock :)

 

All denna städning har gjort så att min arm bultar och smärtan är ibland outhärdlig. Det svartnar verkligen till för ögonen, och då måste jag sätta mig ner och vila lite. Men jag tycker om att ha det rent och snyggt här hemma så jag var ju tvungen att städa! D kommer bli arg när han ser hur mycket jag har gjort... Jag vet ju att jag inte borde. Men jag måste erkänna att jag dammsög kanske inte riktigt helt själv....vi har en liten cool dammsugare som sköter jobbet! En rund liten Roomba iRobot som snurrar runt och dammsuger :)

 

vi fick den gratis för en månad sedan....i vitt och silver...den funkar perfekt!

 

Nu ska jag återgå till klädkammaren.....suck. Nästa inlägg blir nog lite bilder från grillfesten i helgen :)

 

/A

 


yeey :)

Jag lyckades att lägga upp youtube klippet! alldeles själv! *stolt*

 

Glömde att nämna förrut att min kära boyfriend krossade sitt 400 fritt världsrekord i World Cup! Imponerande!

Dessutom så FYLLER HAN ÅR IMORGON (alltså måndag), så glöm inte bort att gratta honom nu!!!

 

/A


Diversity from Britain Got Talent 2009


Sunday

Här kommer ett inlägg till! Bäst att fortsätta skriva när man väl är igång :)

 

Idag var det en sån där hääärlig söndag. Det blev ganska sent igår så jag lyxade till det lite med en lååång sovmorgon imorse. Igår så var jag på en toppen förlovningsfest/BBQ och hade det trevligt! Det blev en flaska rosé för mig och hamburgare :) 

 

Vädret idag var helt fantastiskt, soool och inga moln så långt ögat kunde nå. Jag placerade mig framför huset med ett gäng tidningar, ett kallt glas cola och hunden slumrade i skuggan. Efter ett par timmar i den gassande solen bestämde jag och S för en promenad runt den stora parken i närheten med en skön Starbucks frappucino. Svalkande och välbehövligt ;) 

 

Tyvärr så blev jag knallröd på armarna och bröstet!! Lite solsting fick jag nog också, och jag frööös som satan men min hud höll på att brinna upp! Så det blev ingen städ kväll utan jag svängde ihop en liten sallad med en massa oliver (!!!)...yes its my new thing! Jag har alltid hatat oliver men jag har kämpat med att lära mig att tycka om dom och jag gör faktiskt det nu! Kollade på gamla sköna Beverly Hills avsnitt och tjattrade i telefonen :) 

 

På kvällskvisten blev det Britain Got Talent och den världskända Susan Boyle gick vidare till final och den sköna dansgruppen Diversity! Helt otroliga var dom, älskar sånt. Ska försöka ladda upp en youtube video på dom om det funkar. Jag är ganska oteknisk av mig, så jag får nog rådfråga mina smarta systrar om hur man gör :)

 

Adios amigos!

 

/A


Try again...

Im baaack!! Eller jaaa ska väl försöka skriva lite oftare....Jajamensan.

 

Sååå vad har hänt dom ehh... senaste månaderna? 

 

Jag letar fortfarande jobb (satansjävlaskiit) och det går inget vidare. Väldigt frustrerande! Men samtidigt njuter jag av livet och min lilla "time out". Det kommer väl när det kommer men åhhh jag har inget tålamod, orka vänta! När är det min tur? När kommer det hända grejjer för mig??? =(

 

Annars så har jag träffat ett par sköna svenskar...Vilket jag aldrig trodde jag skulle göra i Cardiff! They are fabulous! Har även fått chansen att umgås med massa andra toppen människor...Tyvärr försvinner några av dom nu till världens alla hörn och kanter =( Men förhoppningsvis håller vi kontakt!! Den senaste tiden har spenderats med ett multikulti gäng...Älskar att träffa folk från olika kulturer och länder! 

 

Min axel är pajj igen... BIG TIMES! Är trött på den här karusellen nu. Antigen så har jag så ont att jag typ dör, ligger på golvet och skriker av smärta eller så knarkar jag lite morfinliknande tabletter och hallucinerar, sluddrar och tappar balansen. Pest eller kolera helt enkelt!!! 

 

Jag ska försöka hålla denna blogg vid liv med små uppdateringar ofta och en massa bilder! Låter bra? Jaa.

 

Over and out!

 

/A