dan före doppare dagen :)

Imorgon är det julafton!!!

Ahh helt galet.

Men alla klappar är inslagna, all julmat är (nästan) lagad och nu väntar vi på att tomten ska komma till vårat hus!

Blir nog en promenad upp till Stuvsta för att hyra lite filmer...är sugen på att se Sunes Jul och Patrik 1.5!

Kalle Anka kl 3...Middag kl 5...tomten klockan 7!

Är så himla glad för all snö vi har fått....och att min mormor och morfar är här pigga och glada.

God Jul gott folk!

nedräkningen har börjat !

Om en vecka så kommer jag förmodligen packa ner dom sista klapparna i resväskan..för vi ska flyga till sthlm nästa lördag! åhhh ska bli så himla härligt.

har inte haft semester sen i juni...känns som att jag har jobbat nonstop. hade ju ledigt två dagar iofs när S var här i oktober men då var jag jättesjuk!

Imorrn ska vi ge oss ut i julruschen och inhandla lite fler julklappar...gahh kommer vara galet mycket folk :(

 

På eftermiddagen ska jag baka med fina J och M :) ser fram emot det!

Söndagen kommer nog gå åt att vila...laga söndagsmiddag, skriva listor (packa, köpa, göra, äta osv)

Ikväll är jag ensam då D är borta på nåt galej med galna A från Skottland. Han ska sova hos oss i helgen för han och D ska simma i vintermästerskapen.

Men jag har städat (guuuuuuuuuud så tråkigt) och läst en massa bloggar så mig går det ingen nöd på ;)

 

Dock blev det inte mycket till middag idag...vet inte hur jag tänkte riktigt? Brukar oftast äta en fryst pizza när D är borta (han tycker inte riktigt om pizza, crazy man!) men när jag kom hem från jobbet idag tryckte jag i mig 200g jätteräkor...åt lite kex...drack kaffe...å åt en jell-o. så nu mår jag alldeles för illa för att äta middag! Men imorrn kommer jag nog äta en hel del bullar och kakor så magen blir nog glad :)

 

Måste komma på ett bra system med våra kläder...finns ju verkligen inget tråkigare än att tvätta...hänga upp...vika...lägga undan...hmm! det vore smart om man bara slängde in kläderna i tvättmaskinen och så hamnade dom på något magiskt sätt av sig själva torra och fina på hyllan.

 

nä nu svamlar jag...är satans trött. har varit en lååång och jobbig vecka...missade 5 timmar på jobbet så jag har försökt jobba ihop den tiden genom att komma in tidigare...lämna kontoret senare...gääääsp. har spenderat en deö av min tid denna vecka springades på en massa sjukhus...man skulle kunna tro att jag är världens sjukaste människa men det är jag ju inte....

 

axel specialisten sa att jag måste fortsätta med rehabiliteringen (från vad?!) i ett halvår tid...om det inte hjälper (vilket jag inte tror) så får vi tänka om då.

hjärt doktorn sa att mitt hjärta pickade på fin fint men jag måste slussas vidare för att göra ultraljud av hjärtat för att komma fram till VARFÖR jag får hjärtklappning. Själv så tror jag att det beror på STRESS men aja det är väl lika bra att undersöka lilla hjärtat för att utesluta andra tråkigheter.

 

En liten rolig sak som hände igår...eller det var verkligen INTE roligt men man måste bjuda lite på sig själv ju....

 

Jag brukar äta varannan timme på jobbet (ja det är sant!!!) och vid 11 så dricker jag alltid en tomat soppa vid stora skrivbordet. Dessvärre så råkade jag spilla ut min soppa över mig själv, så både byxor och blus blev genomdränkta av röd tomat soppa och halv mitt skrivbord inklusive anteckningsbok. SUCK! min splitternya stol blev lite ledsen också...så min kära pojkvän fick komma med ett ombyte av kläder hehe :)

 

nu ska jag gå och lägga mig raklång i soffan och bara vara.

 

PUSS!