15 November

Dags för lite söndagsuppdatering!

 

Är relativt krasslig fortfarande...illa. Har hostat och snorat sedan förra torsdag, är trött på att känna mig såhär! Har ingen feber (tror jag) och inte ont nånstans...fast hostan gör att jag känner mig allmänt trött hela tiden. har provat allt bör att bota min förkylning med vicks, huvudet över hett vatten, hostsirap, tabletter, vitaminer, frukt ja allt för att jag ska piggna till....men utan resultat! Hoppas verkligen detta går över snart...

 

Veckan som varit flöt på utan större problem...helgen har varit lugn som en filbunke. Skulle ha gått ut och firat C då hon fyllde år men jag var tvungen att ställa in....krypa ner under täcket med en kopp te och kolla på film istället.

 

Förra helgen så var det lite mer fart mig, då S kom och hälsade på. Tog 2 dar ledigt från jobbet dessutom. På fredagen strosade vi omkring i nya köpcentrumet här i Cardiff och käkade på Yo Sushi...trots att jag var täppt i näsan njöt jag som bara den...wasabin hjälpte en del säkert :) På kvällen svullade vi tacos, chips och dipp medans vi såg Flyga Drake....jättebra film! Verkligen sevärd!!!

På lördagen gick vi runt affärerna här i området...hamnade på Sahara hihi...det vart ingen utgång dock på kvällen utan vi for istället och käkade på Frankie & Bennys.

På söndagen så åkte vi till en designer outlet...shoppade lite till...mest julklappar! Vi såg två filmer till på kvällen, The Visitor som handlade om USAs immigrationspolitik som var väldigt intressant faktiskt och Pojken med den randiga pyjamasen eller vad det nu heter på svenska....handlade om koncentrationsläger och två små pojkar...en judisk och en tysk...det vart en del tårar på slutet måste jag säga!!!

 

Har inget inplanerat nu i veckan...att bli frisk är prioritering nummer ett, så efter jobb så tänker jag bara vila på kvällarna! Nästa helg är D borta i England...min vapendragare K är också borta...=( Så jag tänkte stor rensa (igen) här hemma... göra tråkiga saker som att göra rent i ugnen hehe...

 

Ser fram emot sista helgen i november...då ska jag på julfest med jobbet :) Inte långt kvar nu tills jag kommer hem också...räknar ner dagarna....lite mer än en månad kvar!!!