Underbart väder!

Hej hopp!

Jag är så glad just nu, vi har haft strålande soligt väder i en vecka nu! Bara för att jag sa det nu så kommer det säkert att regna å bli trist igen...! 

I fredags så jobbade jag till 4 och gick och mötte min kompis H efteråt. Vi åt middag och tittade på snyft filmen "The Notebook". Men i slutscenen, typ då man ska sitta och storböla, så gick brandalarmet igång här i huset! Det lät jättehögt, stackars Lulah visste inte vad hon skulle ta sig till. Jag fick panik, för jag trodde att det var pga rök i min lägenhet, så jag blåder ut ljuset som stod på bordet! hahahaha. Sen när jag kommer ut så ser jag min granne springa ner på trapporna och stänger av brandalarmet, det var hennes fel att det gick igång för hon hade bränt maten hon höll på att laga. Så istället för att sitta och gråta åt filmen så gapskrattade vi åt min dumhet och förvirring, hur tänkte jag när jag blåste ut ljuset egentligen? Haha. I lördags så kom älskling hem men han var tvungen att närvara på en 5 rätters middag (stackars honom....) så jag fick njuta av det fina vädret med hunden och S. Vi tog en glass och en kaffe i solen, satt i bara tshirt och hade solglasögonen på! Hääääärligt =)

På kvällen så kom min kära kompis K över och vi satt och pratade halva natten...Hon får mig verkligen att skratta tills jag får ont i magen, hon är alltid så rolig, utan att hon ens själv vet om det! 

Imorse så följde D med mig och Lulah på promenad. Det blev såklart en Starbucks på vägen (Strawberries & Cream...mmmm) och så tog hon ett dopp i ån. Sammanlagt var vi ute i 1.5 timme! Idag har det varit Mors Dag här i Storbritannien, så Ds familj kom över på middag. D stod för matlagningen nästan helt själv medans jag latade mig i soffan med en tidning. Det blev klyftpotatis med rostbiff, broccoli, gröna bönor och sås till....och till efterätt en tårta med chokladmousse, kex och grädde. Mums! När vi var nästan sprickfärdiga pga all mat så åkte vi till Roath Park Lake här i närheten och tog en lång promenad runt sjön. Det tar typ en timme, men det är jättemysigt att gå där, äta glass, träffa en massa busiga hundar och se Lulah bli jagad av svanarna! Idag såg vi en äldre man som gick på promenad med sin ponny! Haha det var jättekonstigt, dom flesta har ju en hund med sig, men han hade en ponny i kopplet! Sen när vi skulle åka hem så springer han över gatan, snubblar till och hästen gick över hans rygg!!! Mannen såg inte ut att må så bra, han höll sig för ögat, medans ponnyn stod lugnt och tuggade på en buske runt hörnet! 

 

En bild på sjön som ligger här i vårat område som vi brukar promenera runt :)

 

Nu är jag ganska trött efter allt promenerade vi har gjort idag, så jag ska vila lite i soffan! Hade tänkt att gå på bio och se Marley & Me, men det blir nog på onsdag, då man går 2 och betalar bara för 1. 

Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag är lite varm i ansiktet efter all sol, mina fräknar har kommit fram! Det har ju varit runt 18 grader varmt varje dag ju... ;)

/A

 


HOME SWEET HOME

Nu har vi flyttat! Gick ganska smidigt, vi tog med några lådor och kartonger på fredagskvällen (höll på till kl 2 på natten!) och hyrde en flyttbil på lördagen. Hemskt lång dag blev det, men på kvällen där på lördagen så beställde vi lite take away kina mat och var nöjda med hur allt hade gått! Denna lägenhet är supermysig, belysningen är toppen. Det finns inga knappar på väggarna (vilket är bra för då slipper man fula fingeravtryck) utan istället har vi en liten dosa som kontrollerar alla spotlights i alla rum...och man kan dimmra dom jättefint! D är bortrest hela veckan så jag har fått ordna och piffa helt själv :)

 

Detta är då vårat matbord! Observera BLOMMORNA hahaha dom lever faktiskt fortfarande

 

Vårt fina kööök :)

 

 

En glimt av vårat sovrum...dörrar till uteplatsen! Bakom "glas" väggen på högersida finns det en lyxig dusch!!!

 

 

Mysiga vardagsrummet :)

 

Nu ska jag sätta igång att laga lite mat (läs: nudlar) och gå till jobbet!

Solen skiner och det gör mig glad.... Ibland måste man inse att livet kunde ha varit värre faktiskt. 

 

PUSS!

 

 

 

 


Flytta?

Vi funderar på att flytta, i och med att vårat kontrakt på denna lägenhet går ut nästa månad. Så tyvärr mina vänner, det blir att stanna ett år till här, eftersom det är oftast för ett år man skriver kontrakt. Ibland blir livet inte alltid som man hade tänkt sig, jag hade ju hoppats på heltidsjobb med bra lön direkt efter examen, men det blev ju inte riktigt så. Hade jag haft jobb i ett bra tag nu så hade planerna på att flytta hem till Sverige varit inom närmaste framtid. Men som det ser ut just nu i våra liv så funkar det inte riktigt. Vi får se om det blir flytt till kära Sthlm i april 2010 istället? 

Anyway, vår lägenhet nu har funkat bra, varit billigare än den förra lyxlägenheten....men etage lägenhet är inte särskilt smart om man bara har ett ben :P Det har jag insett nu efter mycket om och men. Det lutar åt att vi tar en lägenhet som ligger här i samma lugna område, vi måste bestämma oss nu i veckan. Ett sovrum men med terass, parkettgolv, GÅ IN GARDEROB, svart kaklat badrum, dusch i sovrummet (!!!!), gasspis, stora fönster och högt i tak lockar oss väldigt väldigt mycket :)

Så vi får se! Blir det flytt så blir det runt påsk, och jag kommer vara ensam med att packa upp allt, IGEN eftersom D är bortres i en vecka. Båda gångerna vi har flyttat nu så har han varit bortrest! Värst var när vi flyttade till vår första egna lägenhet, och dagen därpå åkte han till Australien i EN MÅNAD! Jag som knappt viste hur man satte på tvättmasknen typ hehe....

 


Bilder från Skottland

Killarnas snygga bröllops kläder.... HAHAHAHAHA

 

 

Andrew och jag

 

 

En tjej stod och spelade säckpipa utanför kyrkan


My Sweet Valentine

Im baaack! Vad har jag gjort dom tre senaste veckorna? Här kommer en lite sen uppdatering....

Alla hjärtans dag helgen spenderades uppe i Aberdeen, Skottland! Vi började vår resa tidigt på fredagen med att göra till Heathrow, London. Älskling hade köpt Lady Gaga skivan till mig så vi hade bra musik att lyssna på hela vägen :)

Väl framme på Heathrow så blev vi väldigt bra omhändertagna, D har nämligen guldkort till British Airways Executive Club. Så i tre timmar sprang vi omkring i deras enorma lounge (lika stort som skavsta flygplats typ) och kollade in utbudet! Maten var heelt fantastisk, man kunde beställa typ vad som helst och frukost buffen var väääldigt imponerande! Tänk typ 10 olika sorters flingor,yoghurts, ostar, en salig blandning av allt! Jag åt som en häst och proppade ner en massa kakor + en massa annat i min väska hehe, sneaky :P

Allt som fanns där var gratis, internet, massage, en vägg var fylld med massa olika champagne sorter, en med alkohol så man kunde blanda sina egna coctails osv.....Heaven!

I Aberdeen så var det kallt och snöigt och en massa krångel med hotellet. Men allt löste sig till slut! David provade sin outfit för bröllopet, och jag skrattade så jag grät, män i kjolar är inte snyggt! På kvällen efter bröllopsgenomgången gick jag och mina pojkar, A och D till en kinarestaurang i närheten. Vi bjöd A (eftersom David var hans best man ) på maten och vi beställde även in husets typ dyraste champagne. Man gifter sig ju bara en gång i livet tänkte vi.... Fast sen när notan kom så hade dom inte räknat med flaskan, it was on the house! Gissa om jag blev glad....

På lördagen var det dags att göra sig iordning för det stora bröllopet och så åt vi en trevlig alla hjärtans dag brunch tillsammans med A som var så nervös att vi funderade på att typ skjuta honom, haha.

Bröllopet gick jättebra och ingen ramlade eller nåt, och sedan åkte vi direkt till ett "slott" där vi fortsatte med bröllopsfesten. Det bjöds på en underbar middag som bestod av 5 rätter och sedans var det dans hela natten lång. Jag dansade t.o.m en slags traditionell skotsk dans, det var jättekul! Helt slut var jag efteråt, det var extremt jobbigt att hoppa runt och snurra sådär....Det var roligt att se en massa gamla bekanta från simvärlden! Kvällen avslutades runt midnatt för oss och då drog vi oss tillbaka till vår sköna hotell säng, vi hade varit igång i 12 timmar så vi var supertrötta. 

På söndagen tog vi en låååång sovmorgon innan vi strosade runt Aberdeen centrum och tog en kaffe på Starbucks. D köpte en Starbucks mugg till mig med Skottland på men den gick i tusen bitar tyvärr senare när vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen! Buhu :( Jag samlar ju på Starbucks muggar, har över 10 st från olika länder runtom i världen :) Får köpa en nästa gång vi åker dit och hälsar på A och hans nya fru! Andrew som gift hahahahaha det hade ingen trott.... Och han var tvungen att påminna mig flera gånger att jag var hans sista "flickvän" innan hans nuvarande fru! Helt sjukt. 

Sammanfattningsvis så hade vi en toppenhelg!