Måndag...

Idag är det måndag och jag har tuse grejer att göra. Det enda jag har gjort hittills är att jag vaknade klockan 8, var hos veterinären med Lulah, ätit chips till frukost och pratat med mina systrar på msn. Eftersom det är redan eftermiddag börjar jag få lite smått panik, över mitt pass, mitt visa till Kina osv....åhhh jag hoppas allt löser sig =(
Idag MÅSTE jag packa, skriva ut buss och flygbiljetter, hitta alla kablar till kameror osv, tvätta, hänga upp tvätt, vilka tvätt, diska, städa vardagsrummet, laga mat....det här går inte bra! Jag förstår inte varför jag är så seg idag. Känner mig lite ere pga en grej, hoppas att det går över. Jag måste ha saker att göra, annars deppar jag ihop bara. Dagar som dessa då jag inte jobbar brukar oftast inte vara så effektiva. Resten av veckan då jag jobbar är jag duktigare, vaknar tidigt för att hinna med allt som skall göras innan jag går till jobbet osv. Jaja.

Nu måste jag ta mig själv i kragen och göra allt som står på min lista. Klockan 6 ska jag iallfall vara på Starbucks och ta en fika med S.

Vi ses snart mina älsklingar!

Helgen...

Det var en ganska lugn helg för oss faktiskt. I fredags så tog vi det lugnt och gjorde typ ingenting. I lördags så var vi inne i stan ett tag och David fick en ny (igen!) telefon. Vi höll på med telefonen i 2 TIMMAR, det slutade dessutom med att jag inte har nån mobil längre...Eller jag kan använda Davids gamla trasiga i 2 månader. Så jag måste ha en ny mobil! Vill nog ha en med bra kamera, jag tar ju ganska många bilder...
På kvällen kom S, vi käkade tacos och så var vi och såg Mamma Mia alla tre. Det var en bra film! Man måste nog tycka om ABBA ganska mycket. I vilket fall som helst så blev man väldigt glad av den.
Igår så bjöd Davids föräldrar oss på restaurang, vi gick till TGI Fridays som ligger här i närheten. Jag åt tills jag höll på att spricka! Till förrätt blev det två mini hamburgare, huvudrätt var Sweet Southern Ribs, efterätt blev chokladtårta med mousse och marshmellows och grädde... Dessutom drack jag 3 glas Sprite, 1 Oreo milkshake, 1 fishbowl drink och kaffe! Ja trodde jag skulle avlida....Har fortfarande typ inte ätit något sen dess, min mage höll på att explodera...

Å nu så är det måndag igen....PANIK!

Bilderna från min graduation

Imorse fick jag bilderna från min graduation, det var drygt två veckor sen dom togs så jag är väldigt förvånad över att jag fick dom så snabbt! Nu väntar jag bara på mitt Diplom...!



tog detta kort från min vanliga kamera...därför är kvaliten så dålig...

Det börjar närma sig...

Min resa till Kina! Innan dess ska jag ju dessutom hem till Sverige:D
Det är fortfarande mycket som ska fixas ojoj....Ja väntar på att få tillbaka mitt pass från Kinesiska Ambassaden ang. mitt visa, jag ska vaccinera mig på tisdag, måste nog ha packat klart då också.... Blir väldigt svårt att packa för en månad!
I Sverige lär det inte vara såå varmt....medans i Kina är det ca 36 grader varmt för tillfället! Ahh ja kommer dö...

Längtar verkligen efter att få komma hem nu, fira båda mina systrars födelsedagar, åka på kryssning, åka till Uppsala, festa lite osv ;)

Min älskling är så himla glad över facebook gruppen jag startade. Igår när jag skrev hade 30 personer joinat. Idag är det över 100! Helt otroligt. Men det är roligt att det är så många som kommer stötta honom.

Igår fick ha 2 "presenter" från landslaget, ett par jättebra hörlurar, kostar typ 4000 kr i affären! Så han var jätteglad.  Den andra presenten var en liten smart kabinväska men ha får inte ha med sig den till Kina eftersom det är fel sponsor. Det får endast stå Adidas eller Speedo på allt han har med sig. Så gissa vem som är väldigt glad över sin nya kabin väska?! :D

Nu ska jag gå och laga lite mat så att det är klart att äta när vi kommer hem från jobbet ikväll!

Drömjobb?


Nu när jag funderar över vad jag vill "bli" här i livet så börjar jag såklart tänka på vad jag ville bli när jag var liten....
Det är inte lätt att komma på vad man vill göra med sitt liv, inte ens min kära mamma vet vad hon vill göra! Haha.

Mitt första drömjobb som liten var att bli korvgubbe/gumma. Jag älskade korv och tyckte att det skulle vara ett väldigt trevligt jobb, man träffar ju mycket folk osv haha. Enligt min lillasyster så tjänar korvgubben hemma i Huddinge Centrum ganska bra...haha.

Eftersom jag åkte ganska mycket taxi är jag var yngre bestämde jag mig en dag för att jag ville bli taxichafför. Åka rut i hela Stockholm, träffa massa folk...Jag skulle definitivt aldrig kunna köra taxi, jag har världens sämsta lokalsinne! Det är verkligen ILLA, jag hittar knappt någonstans, även när jag har GPS. Om jag ska åka åstans så måste bilen vara fulltankad, för 99% av alla gånger åker jag fel haha.

Ett par år senare kom jag på att jag ville bli delfinskötare. Delfiner är ju så fiiiina och söööta. Nu när jag tänker efter ville nog dom flesta bli det när dom var små.

Ett annat yrke jag skulle kunna tänka mig att syssla med var journalist. Jag älskade att skriva, jag skrev berättelser, noveller, böcker, dikter, serier, ja allt. Idag skulle jag nog inte kunna bli det, det känns som hela journalistyrket har blivit "sämre", dom rapporterar om nyheter som oftast är meningslöst skvaller. Dock finns det vissa journalister som jobbar på bra tidningar som fortfarande håller bra standard...

Anyway, jag har pluggat klart juridik nu och det ger mig en ganska bred grund att stå på. Men det är fortfarande inte lätt.

Katie Melua


Jag ska gå på Katie Meluas konsert här i Cardiff i November! Åh jag är så glad :) Ska gå med S, David skulle nog hellre dö än att gå, han tycker att hennes låtar är deprimerande hehe...Men jag tycker hon är grymt bra. Och så är hon skitsnygg! Vore jag kille så skulle jag nog vara dö kär i henne :)



Visst är hon vacker?



Skillnaden på jobb och jobb

Jag letar efter ett nytt jobb. Eftersom jag är nu klar med min utbildning förväntas jag att antigen vara helt wild and crazy och ta ett gap year där jag arbetar ideellt eller att jag skaffat ett "riktigt" jobb. Trots att jag har ett jobb, som inte längre är något extra jag gör på kvällarna, känns det inte som ett ordentligt jobb. Sånt som man kan vara stolt över. För mig är det väldigt viktigt att jag tjänar bra och att jag trivs. Jag tycker pengar spelar stor roll här i livet och att pengar till viss del tillbringar lycka. Inte pengarna i sig men om man har pengar har man fler möjligheter. Det är det jag vill ha, möjligheter och ekonomisk stabilitet. Jag vill kunna tjäna bra och leva gott samt kunna spara pengar varje månad. Jag dör hellre än lever ett liv där jag kämpar varje månad för att pengarna ska räcka tills nästa lön kommer... Vissa nöjer sig med ett jobb där dom vet att lönen är dålig, men dom väljer att stanna för att det är för jobbigt att klättra vidare på karriärstegen, eller helt enkelt för att dom trivs. Det är självklart väldigt viktigt att ma trivs på sitt jobb, men samtidigt anser jag att det är viktigt hur mycket man tjänar! Pengakåt? Nä, jag vill bara kunna ha råd med det jag vill ha. Jag kommer aldrig bli miljonär och ekonomiskt oberoende, men så länge jag kan leva ett bra liv är jag glad. Dessutom hatar jag att jobba i team, jobbar hellre själv på mina egna villkor. Jag borde nog skaffa ett eget företag där jag jobbar helt själv och på tider jag vill hehe...Måste bara komma på nåt bra att uppfinna först!

Tillsvidare så kommer jag leta efter ett jobb som har med juridik att göra....ehh väldigt flummigt jag vet. Men det är svårt. Till en början så kommer jag nog inte ha värsta bra jobbet, det lär väl bli att man skyfflar papper hela dagarna.
Men en dag vill jag ha ett jobb som jag älskar, där jag är respekterad och gör skillnad i samhället och bidrar till positiva förändringar.
Hah vad flummigt det här börjar bli....dags att sluta. Men eftersom det här är min relativt offentliga dagbok (det är ju ändå ingen som läser) så måste jag ventilera mina tankar lite.


Hemmafru

Idag har jag varit lite av en hemmafru haha..
Duktig som jag är tvättade jag två maskiner, hängde tvätt, plockat och pillat, lagat mat och lite sånt! Inget mig emot, men jag skulle nog tröttna om jag skulle behöva göra sånt varje dag.

Mellan städandet har jag laddat ner en del album med bra musik så nu ska Ipoden tankas på... Har även skapat en support grupp för D på Facebook, där i skrivande stund 30 personer har joinat på 2 timmar! D vet inte om det än, men jag antar att han lär bli väldigt glad när han ser det :D
Är grymt hungrig nu, väntar på att min darling ska komma hem, så vi kan äta världens godaste risotto! Efter det ska vi nog dricka lite kaffe och äta Ben & Jerrys glass och se nån film. Gud vad gammal och tråkig man har blivit :)
Men jag gillar rutin, vill veta vad jag ska göra varje dag...skulle nog inte kunna resa jorden runt och parta nonstop.
Å andra sidan är jag väldigt sugen på att resa runt Sydamerika, har varit i Brasilien och Argentina och jag tycker att det är två helt otroligt vackra länder...

Nä tillbaka till städandet! Man mår så mycket bättre ju när det är ordning och reda hemma!

Big Weekend

Hej hopp!
Igår var det riktigt riktigt varmt här i Cardiff... Jag och älsklingen tog en låååång sovmorgon, tog Lulah på en kort promenad och åkte in till stan sen. Det var packat med folk! Gahhh. Hittade ett bra ställe där vi ska trycka support tröjor till Kina, vi är ju 10 pers som ska åka dit ju och hejja på David... :) Sen köpte jag en midjeväska, haha, värsta gay, men det är ett måste i Peking...galet mycket folk, så det gäller att hålla koll på sina grejjer liksom.
Innan vi åkte hem hann vi med en snabbis på Starbucks... ;) Fast vi höll verkligen på att dö av värmeslag!

Vi var hemma ett tag och tog det lugnt innan vi åkte in till stan IGEN....gick till Starbucks IGEN för S var med oss dea gång. Dock drack jag inget, vi skulle ju gå till Big Weekend direkt efter och jag dör hellre än att går på en äcklig bajamaja!

När vi kom fram till "festival området" så träffade vi på söta K och hennes pojkvän! Eftersom älskling får inte åka på några attraktioner och S vägrade så åkte jag mest med K :) Fast alla åkte berg och dalbanan tillsammans iallfall, den är super.

Efter ett par timmars åkande så satte vi oss i gräset och åt världens godaste hamburgare...mmmm.

Nu är D iväg med sin bror på bio, dom ser den senaste Batman filmen, tror jag. När dom kommer tillbaka så ska vi åka in till stan, där S joinar oss och så ska vi titta på The Automatic och Ash. 

Här har ni ett klipp från The Automatics låt Monster. Den är faktiskt ganska bra :)





Lulah...


Lulah var hos veterinären idag, för att få sin årliga vaccinationsspruta och då upptäckte dom att det var åt fel med hennes höft. När dom klämde lite där så ylade hon till och försökte bita veterinären! Och hon är INTE en aggressiv hund, därför vet vi att hon måste ha ont... =( Det kan finnas flera olika anledningar, en att hon har en tumör, eller att hon har arthros.... Så nu är jag ganska orolig för min lilla älskling<3